субота, 19.10.2019. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 11:22

Запечено бело месо

четвртак, 19.09.2019. у 12:00
(Фото Пиксабеј)

Потребно је

 

• 500 г белог пилећег меса
• 200 г сувог врата
• 200 г качкаваља
• 1 јаје
• 1 павлака
• сенф
• суви зачин

Бело месо исећи на танке шницле па премазати сувим зачином и сенфом. Поређати у плех и преко њих ређати шните сувог врата, премазати павлаком и поређати листиће или рендани качкаваљ. У дубљем суду умутити јаје додати преосталу павлаку па прелити преко. Пећи у загрејаној рерни на средњој температури. Служити са сезонском салатом или бареним поврћем.


Коментари0
db951
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Почетна /
Гастрономија

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља